Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Zoetermeer🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Zoetermeer

Ben je op zoek naar een rijschool in Zoetermeer?😆

Ben je op zoek naar een rijschool in Zoetermeer en omgeving? En ben je minimaal 16,5 jaar oud? Dan zit je bij Rijschool Sodrive Zoetermeer helemaal goed! Wij zijn met onze rijschool actief in de gehele provincie Zuid-Holland. Hierdoor krijg je niet alleen les in de directe omgeving van Zoetermeer, maar zullen we ook meer stedelijke gebieden als Rotterdam en Den Haag opzoeken. Zo ben jij straks voorbereid op elke verkeerssituatie die je in Nederland tegen zult komen. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder voor meer informatie over Rijschool Sodrive Zoetermeer!

Laten we eens beginnen met de voordelen van onze rijschool op een rijtje te zetten. Voordelen van Rijschool Sodrive Zoetermeer zijn onder andere:

  • We hebben geen wachtrij! Wanneer jij je opgeeft voor een proefles, kun je meteen je eerste les inplannen.
  • Je mag bij ons met rijlessen beginnen vanaf 16,5 jaar oud! Zo bouw je meer rijervaring op, waardoor je uiteindelijk zelfverzekerder de weg op kunt en veiliger rijdt.
  • Onze rijlessen worden gegeven in heel Zuid-Holland. Zo zul je niet alleen rijervaring opdoen in de buurt van Zoetermeer, maar ook in stedelijke gebieden als Rotterdam en Den Haag.
  • Rijlessen bij Rijschool Sodrive Zoetermeer zijn altijd aangepast op de behoeften van de cursist. Door middel van een instructiekaart houden we nauwkeurig bij welke rijvaardigheden je al beheerst en aan welke vaardigheden je nog kunt werken. Zo kunnen we jouw lessen zo efficiënt mogelijk indelen.
  • In elke lesauto is een whiteboard aanwezig. Zo kunnen we ingewikkelde verkeerssituaties inzichtelijker maken, zodat je ze sneller snapt en veilig leert handelen in deze situaties.
  • Het is ons doel om jou zo snel en zo goedkoop mogelijk te laten slagen. Bij Rijschool Sodrive Zoetermeer plannen we je rijlessen altijd zo efficiënt mogelijk in, zodat je zo spoedig mogelijk de roze pas in handen hebt!

Meld je nu aan

Februari-Actie

Geldig t/m 28 februari

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Zoetermeer

Vier verschillende soorten lespakketten😎

We werken bij Rijschool Sodrive Zoetermeer met vier verschillende soorten lespakketten. Deze lespakketten verschillen van elkaar door het aantal lesuren die bij het pakket inbegrepen zitten en de hoeveelheid korting die je bij het pakket krijgt. De vier lespakketten die wij hebben zijn het Actie pakket, het Top pakket, het Garantie pakket, en het Spoed pakket. Bij het Actie pakket zitten 30 lesuren inbegrepen voor de prijs van €1.170 euro. Hierbij krijg je dan €240 euro korting. Bij het Top pakket krijg je 20 rijlessen voor €780 euro, met een besparing van €120 euro. Bij het Garantie pakket, ons meest complete pakket, krijg je 40 rijlessen voor €1.560 euro. Hiermee bespaar je dan €240 euro. Tot slot kun je, wanneer je echt zo snel mogelijk wilt afrijden, bij ons kiezen voor het Spoed pakket. Dit pakket komt in twee varianten, één van 15 rijlessen en één van 25 rijlessen. Deze pakketten kosten respectievelijk €585 euro en €975 euro.

Gratis proefles in Zoetermeer

Wil je liever een keertje een les uitproberen, voordat je besluit rijles bij ons te nemen? Dat kan! Bij Rijschool Sodrive Zoetermeer vinden ook wij het belangrijk dat er een klik is tussen jou en onze rijinstructeurs. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gemakkelijk een proefles in te plannen. Dit is zó geregeld als je je gegevens bij ons achterlaat op de website. Klik op de homepagina op de ‘Start een proefles’-button, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Besluit je met ons verder te gaan? Dan is de proefles helemaal gratis!

Rijschool Zoetermeer

Duidelijk doel, snel geslaagd🧐

Wanneer je begint met autorijlessen, is het waarschijnlijk jouw doel om zo snel mogelijk te slagen en om dit zo voordelig mogelijk te doen. Wij willen jou hierbij helpen. Bij Rijschool Sodrive Zoetermeer maken wij samen met elke cursist een individueel lesplan. Wij maken daarbij gebruik van een instructiekaart. Dit is een kaart waarop we precies kunnen bijhouden welke rijvaardigheden je al beheerst en aan welke we nog kunnen werken. Op deze manier kunnen we elke les bekijken wat voor jou het beste is en benut je jouw lestijd zo efficiënt mogelijk.

Lestijden

Bij Rijschool Sodrive Zoetermeer is het mogelijk om lessen op alle dagdelen in te plannen: ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds is allemaal geen probleem. Ook in het weekend lesrijden is op afspraak mogelijk. Wanneer je les hebt via het Spoed pakket, krijg je ook nog voorrang in de agenda, waardoor je extra snel klaargestoomd wordt voor het rijexamen.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Instructeurs van Rijschool Sodrive Zoetermeer

Instructeurs bij Rijschool Sodrive Zoetermeer zijn allemaal gediplomerd in de categorie B. Dit betekent dat zij een grote schat aan kennis met zich meebrengen over verkeer, verkeerssituaties en verkeerseducatie. Zij hebben ervaring in de rijstoel als leerling en in de passagiersstoel als instructeur. Zij weten dus als geen ander wat een prettige lessfeeris en hoe ze jou als cursist op je gemak kunt laten voelen achter het stuur. Hierdoor zul je met plezier de auto instappen en snel goed leren autorijden.

Tevreden klanten bij Rijschool Sodrive Zoetermeer

Neem eens een kijkje op de ‘Recensies’-pagina op onze website. Hier kun je de reviews bekijken die onze vorige klanten voor ons hebben achtergelaten. Zij waren erg tevreden over hun rijlessen bij ons! Ben jij er ook klaar voor om net zo snel als zij af te gaan rijden? Hieronder vind je meer informatie over inschrijving en het inplannen van je gratis proefles.

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸