Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Hoogvliet🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Hoogvliet

Direct tevreden😆

Je hebt gezocht naar: Rijschool Hoogvliet
Wil je een goede rijschool in Hoogvliet kiezen? Bij Sodrive wordt er alles aan gedaan om jou zo snel als mogelijk te laten slagen. Met behulp van een gratis proefles is snel te bepalen hoe goed jouw rijvaardigheid is. Dat is een goeade basis om te gebruiken om jou snel je rijbewijs te laten halen. Dat betekent dus ook dat je geld kunt besparen op het behalen van je rijbewijs. Je betaalt alleen voor het aantal lessen dat je volgens ons echt nodig zal hebben. Je kunt dan een pakket kiezen dat hierop aansluit. Op die manier houd je de kosten laag.

Starten met de gratis proefles

Om te bepalen hoe goed jouw rijvaardigheid is, begin je met een proefles. Ben je direct tevreden over de rijschool in Hoogvliet? Dan kan je direct het advies dat je krijgt opvolgen. In dat geval is de proefles ook gratis. We maken een plan om jou te laten slagen en je kunt direct aan de slag. Denk je toch dat je het elders beter voor elkaar kunt krijgen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. De proefles van 60 minuten kost je dan eenmalig € 40. Daarna kan je dan zelf kiezen waar je wel aan je rijbewijs wilt werken.

Meld je nu aan

Februari-Actie

Geldig t/m 28 februari

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Hoogvliet

Hoeveel lessen heb je nodig?😎

De vraag die iedereen heeft is natuurlijk: hoeveel lessen heb ik nodig? Wanneer je kiest voor de rijschool in Hoogvliet, dan heb je direct duidelijkheid. Het zijn er namelijk nooit meer dan nodig. Het gemiddelde ligt tussen de 15 en 25 lessen. Daarom is het vaak zo dat wij het top pakket adviseren. Je krijgt dan 20 rijlessen bij Sodrive, voor € 780. Daarna doe je praktijkexamen voor € 275. Wij rekenen erop dat je slaagt, maar mocht dit niet het geval zijn, dan is het herexamen gratis. Je hoeft dan dus niet nogmaals € 275 te betalen hiervoor.

Overstappen naar Sodrive

Het gebeurt weleens dat je ergens rijlessen volgt, maar dat het gewoon niet wil lukken. In dat geval kan je met behulp van de overstapservice overstappen naar de rijschool in Hoogvliet. Ook dan wordt aan de hand van de eerste les een plan opgesteld. Met dit rijvaardigheidsplan is het goed mogelijk om veel sneller en gerichter te werken aan het doel. Zo kan ook jij heel snel je rijbewijs halen. Dat geeft je flink wat rust en maakt het rijden dan ook direct veel leuker. De overstapservice is altijd te gebruiken wanneer je hier behoefte aan hebt.

Rijschool Hoogvliet

De manier waarop je lest🧐

Sodrive kiest er als rijschool in Hoogvliet voor om met een unieke lesmethode te werken. Dat betekent dat je anders werkt dan bij andere aanbieders. Zo wordt er gewerkt met de instructiekaart. Daarop worden je vorderingen besproken. Voor de volgende les weet je dan wat je te doen staat en wat je mag verwachten. Het is gebleken dat op deze manier veel gerichter les te geven is. Je kunt dan dus veel sneller je rijbewijs halen. Dit is niet alleen leuk en gemakkelijk. Het is ook nog eens flink voordeliger omdat je veel minder kosten kwijt bent om je rijbewijs te halen.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Op maat gemaakt

Bij Sodrive wordt gekozen om de rijcursussen zoveel mogelijk op maat te houden. Het top pakket omvat bijvoorbeeld 20 lessen. Omdat we zoveel als mogelijk rekening houden met het niveau van jouw rijvaardigheid is dit pakket aan te raden voor iedereen die al eens eerder gereden heeft. Bijvoorbeeld door lessen bij een andere rijschool. Het is een goede manier om snel en gericht de lessen in te vullen op een manier die jou je rijbewijs laten halen. Iedereen begint immers op een ander niveau. Op deze manier kan iedereen het rijbewijs halen.

Bekijk

Een aantal foto's 📸