Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Den Haag🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Den Haag

Door de gehele provincie Zuid-Holland ervaring op de weg😆

Op zoek naar een rijschool in de omgeving van Den Haag? En ben je minimaal 16,5 jaar oud? Dan ben je bij Rijschool Sodrive Den Haag aan het juiste adres! Als je bij ons les neemt, krijg je door de gehele provincie Zuid-Holland ervaring op de weg. Niet alleen in de omgeving van Den Haag, maar bijvoorbeeld ook de meer landelijke omgeving van Zoetermeer of het grotere Rotterdam. Zo ben jij straks goed voorbereid op elke verkeerssituatie die je in Nederland zult tegenkomen. Geïnteresseerd? Kijk dan snel hieronder voor meer informatie over Rijschool Sodrive in Den Haag.

Voordelen van Rijschool Sodrive Den Haag

Rijles nemen bij onze rijschool kent vele voordelen. Hier heb je alvast een aantal voordelen van Rijschool Sodrive Den Haag op een rij:

  • Bij ons heb je geen wachtrij! Hierdoor kun je, wanneer je je opgeeft voor een proefles, direct een eerste les inplannen. Je hebt al lang genoeg gewacht!
  • Rijles nemen mag bij ons vanaf 16,5 jaar. Zo kun je meer rijervaring opbouwen en zelfverzekerdheid ontwikkelen om beter voorbereid de weg op gaan als je straks, wanneer je 18 jaar oud bent, zelf de weg op mag.
  • Je zult bij ons rijervaring opdoen op verschillende soorten wegen en in verschillende soorten verkeerssituaties, zowel in landelijke als stedelijke gebieden.
  • Rijlessen bij Rijschool Sodrive Den Haag zijn altijd toegespitst op de behoeftes van de cursist. Wij houden, met behulp van een instructiekaart, nauwkeurig bij welke rijvaardigheden je al beheerst en welke vaardigheden nog beter geoefend kunnen worden. Zo kun je elke les zo efficiënt mogelijk indelen en uiteindelijk zo snel mogelijk slagen!
  • Wij hebben in elke lesauto een whiteboard aanwezig. Ingewikkelde verkeerssituaties kunnen hiermee duidelijk en overzichtelijk uitgelegd worden, zodat je ze nog sneller snapt.
  • Ons doel is om jou zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kosten te laten slagen. Om dit doel te bereiken, plannen we jouw lessen altijd zo efficiënt mogelijk in, zodat jij zo snel mogelijk in bezit bent van de roze pas.

Meld je nu aan

Februari-Actie

Geldig t/m 28 februari

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Den Haag

Start een proefles😎

Wanneer je gaat beginnen met het nemen van rijlessen, is het belangrijk om te kijken of jij en je rijschool goed bij elkaar passen. Hierom bieden wij bij Rijschool Sodrive Den Haag de mogelijkheid aan om een proefles te nemen, die gemakkelijk in te plannen is op onze website. Wanneer je besluit om met ons verder te gaan, dan is je proefles geheel gratis! Klik op de ‘Start een proefles’-button op onze website, vul je gegevens op het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen!

Lespakketten bij Rijschool Sodrive Den Haag

Bij Rijschool Sodrive Den Haag werken we met vier soorten lespakketten waar je als cursist uit kunt kiezen. De lespakketten verschillen van elkaar door het aantal lesuren dat in het lespakket inbegrepen zit en de hoogte van de korting die je krijgt. De vier pakketten die wij hebben zijn het Actie pakket, het Top pakket, het Garantie pakket, en het Spoed pakket. Het Actie pakket is een verzameling van 30 lesuren voor €1.170 euro. Hierbij krijg je €180 euro korting. Bij het Top pakket zitten 20 rijlesuren inbegrepen voor een prijs van €780 euro, met een korting van €120 euro. Het Garantie pakket, waarmee je het grootste aantal lesuren boekt, bevat 40 lesuren voor €1.560 euro. Hiermee bespaar je €240 euro. Tot slot bieden wij het Spoed pakket aan, waar je voor kunt kiezen als je zo snel mogelijk wilt slagen. Het Spoed pakket komt in twee varianten, één met 15 lesuren en één met 25 lesuren. Deze pakketten kosten €585 euro en €975 euro respectievelijk.

Instructeurs van Rijschool Den Haag Sodrive 

Alle instructeurs van Rijschool Sodrive Den Haag zijn gediplomeerd in de categorie B. Dit betekent dat zij experts zijn op het gebied van verkeer en verkeerseducatie. Zij weten hoe het is om als leerling achter het stuur te zitten en om op de passagiersstoel les te geven. Hierdoor kunnen zij met gemak een fijne, bevorderlijke lessfeer creëren, waarin jij je volledig kunt concentreren op het leren rijden. Hierdoor stap je met plezier in de auto en zul je sneller klaar zijn voor je rijexamen.

Rijschool Den Haag

Lestijden🧐

Bij Rijschool Sodrive Den Haag kun je rijlessen inplannen op elk dagdeel: ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook in het weekend is op afspraak mogelijk. Wanneer je het Spoed pakket hebt aangeschaft, krijg je voorrang met het inplannen in de agenda, waardoor je extra snel aan je rijexamen kunt beginnen.

Rijschool met een duidelijk doel

Als beginnende automobilist heb je een duidelijk doel voor ogen: zo snel mogelijk slagen voor je rijexamen, tegen een zo voordelig mogelijke prijs. En jouw doel is ook ons doel. Bij Rijschool Sodrive Den Haag maken wij een individueel lesplan met elke cursist. Deze plannen worden gemaakt aan de hand van een instructiekaart, Dit is een kaart waarop we nauwkeurig bijhouden welke rijvaardigheden je al beheerst en aan welke vaardigheden je nog kunt werken. Zo kunnen we elke les bekijken wat voor jou het handigst is om te oefenenen zet je jouw lestijd zo efficiënt mogelijk in.

Klanttevredenheid bij Rijschool Sodrive Den Haag

Als je een kijkje neemt op de ‘Recensies’-pagina op onze website, kun je recensies zien die voorgaande cursisten voor ons hebben achtergelaten. Zij waren in ieder geval erg tevreden over hun rijlessen bij ons! Ben je er klaar voor om net als zij snel een positief rijexamenresultaat in handen te hebben? Kijk dan snel hieronder voor meer informatie over het inschrijven voor je gratis proefles!

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸